Julafton



  
Igår va det julafton och det va trevligt som vanligt. Vi åt julmat, öppnade paket och umgicks med Andreas familj. Anton träffade Tomten för första gången och det gick bra. Han tyckte det va lite konstigt och var lite fundersam på skägget, efter att Anton hade fått ett paket så visade han Tomten ytterdörren och tyckte att det va dags för Tomten att gå hem igen :-) Antons ögoninflammation har inte blivit bättre tyvärr, så imorn ska vi ringa till Närakuten och be om att få en tid där för att kolla ögonen, har kan ju knappt öppna dom ibland och han är jätteröd och svullen nu. Stackars min lilla pojke han är alltid sjuk!

GOD JUL allihopa

 

                      God jul och gott nytt år
         Önskar Emelie, Andreas, Anton och Tjabo


Lilla Julafton

 
Igår firade vi lilla julafton tillsammans med min mamma, pappa och lillebror Tim. Dom kom vid ca klockan 10 och åkte vid 14.30. Vi åt jullunch och öppnade paket och umgicks, jättemysigt. Anton va tyvärr sjuk och hade feber men det gick bra ändå. På kvällen fick han ögoninflammation så idag ska vi till läkaren och få ögondroppar.


Nu är det jul igen...

 

    
Idag är det andra advent och vi har bakat pepparkakor och fixat på graven med granris mm och så har vi varit i Alby och tittat på kossorna... Anton har varit sjuk hela helgen, han började kräkas på dagis i fredags och så hade han ca 40 graders feber och låg mest på soffan hela kvällen och somnade för natten redan klockan 18. På lördagen va det lite bättre, han kräktes inge mer och feber va lite lägre, och idag på söndagen har han varit ganska pigg ingen märkbar feber men snorig och börjar bli kladdig i ögonen, stackars barn han är alltid sjuk... Ja ja God jul iallafall...

RSS 2.0