Lilla Saga

 
Idag har det varit varmt. Vi var först på Schweizerbadet och badade några timmar sen var vi hemma och lekte på gården...
 
 

Lite blandet på barnen

 
     Jag och Anton har varit på leklandet Kaatach och så har vi varit och badat lite annars har det varit lugnt den här veckan. Anton kompis Oliver har varit här och lekt en stund också, han saknar verkligen sina kompisar men nu är det inte så långt kvar tills dagis öppnar igen...
 

I vattenspridaren

 
 Anton villebada i vattespridaren här om dagen när det va varmt ute... Han hade jättekul, roligast var det när vattnet nådde rumpan såklart.
 

Morotspuré

 
 Idag har Saga fått smaka lite morotspuré, ca 5 teskedar fick hon. Hon grimaserade första tuggan sen åt hon och var nöjd och glad och gapade efter mer. Det svåra var att få i henne lite vatten efteråt, det gillade hon inte för hon trodde det va ersättning i flaskan. Måste nog köpa en annan flaska att ha vatten i då hon vet att de rosa flaskorna är det mat i :-)
 

Parken Zoo

 
        
Ifredags var vi på Parken Zoo. Det va jättetrevligt och mysigt. Anton åkte massa karuseller och så tiitade vi såklart på alla djuren och det nya Dinosaurie landet. Anton va faktiskt lite rädd för de stora dinosaurierna :-) Han vågade inte gå nära staketet för dom rörde på sig och lät... Saga hade det oxå bra, hon sov och åt mest som vanligt. Vi avslutade dagen hemma hos pappa och Raija och fick goda grillade hamburgare. Hemma hos pappa var oxå Samuel som Anton lekte med, dom badade och hade jättekul tillsammans.
 

Smakar lite banan

 
 Igår fick Saga smaka lite mosad banan, hon gillade det verkligen. Snart är det dags för henne att börja smaka riktig mat, ska bli spännande, tror hon kommer gilla det.
 

På Krusbodabadet

 
 Jag och Anton har varit på Krusbodabadet idag och badat i poolen. Andreas och Saga var hemma eftersom hon är sjuk. Men vi hade det mysigt och det va jättevarmt, ca 30grader i skuggan...
 
 

Vi planterar frön

 Anton har planterat frön... Tror det var basilika, koriander och oregano. Hoppas det blir nåt :-)

Saga har fått öroninflammation

 
 Här är vi på barnakuten och tar prover. Dom tog kissprov och blodprov och kollade alla värden. Till slut kom dom fram till att Saga hade fått öroninflammation. Stackars liten!!! Hoppas hon blir bättre snart.
 

RSS 2.0