Blandat sommaren 2010



  
  
Vi har haft kräftor i badkaret hemma som Anton tyckte va både läskiga och spännande, senare på kvällen kokade och åt vi dom hemma hos Andreas föräldrar. Vi har målat stenar, åkt båt och vart och badat en del, vi har även varit hemma hos min mamma och pappa och hälsat på några dagar. Anton har fått en ny vagn, en paraplysulky, skönt med en lätt vagn... Så nu hoppas vi på att Anton blir frisk från sin halsfluss snart så vi kan åka till Junibacken och skansen nån dag.

Riga



  
Jag har varit i Riga några dagar tillsammans med mamma, Tim, mormor och morfar. Vi åkte båt över till Riga och sov där en natt på hotell. Det va trevligt och jättefint väder. Skönt att få lite semester...

På besök i Eskilstuna och Hallsta



  
  
I fredags åkte jag och Anton för att hälsa på min pappa och Raija i Eskilstuna, det började inte så bra för bilen gick sönder vid Mac Donalds i Eskiltuna så pappa fick komma och hjälpa oss. Bilen står nu kvar i Eskiltuna och behöver bogseras till Stockholm så vi kan laga den. Men väl framme hos min pappa så va det trevligt och varmt. Anton roade sig med att kasta sten som vanligt och att leka med kattungarna som dom har. På eftermiddagen så skjutsade pappa oss till Hallsta hem till min mamma. Under de kommande 4 dagarna så var vi i Lisjö och badade flera gånger, vi va hos moster Ulla och lekte med hennes hundar, hemma hos mormor och morfar och fikade, hemma hos moster Anne och grillade, va och shoppade en stund på Nisses, ja vi har gjort allt möjligt. Nu är det onsdag och vi kom hem vid ca klockan 12 idag, borta bra men hemma bäst!

Sommar...



  
Nu har vi semester och det är sååå skönt. Vi har varit ute ett par gånger med båten och vart i Alby och badat en sväng. Hoppas det här fina sommarvädret håller i sig hela sommaren.

RSS 2.0