Ute i regnet

 
Idag efter jobbet och dagis så gick vi ut en stund och cyklade. Anton vill inte använda tramporna på cykeln utan sparkar sig fram. Jag har visat hur man gör och han vet hur man gör men föredrar sitt sätt... Hjälmen får jag inte heller på han så jag fick ge mig...

Nya cykeln

 
Igår åkte jag, Anton och farmor Jeanette och handlade igen, den här gången blev det en trehjuling till Anton och en cykelhjälm som han VÄGRAR att ha på sig. Så nu på morgonen efter att vi duschat så skulle han cykla inomhus med morgonrock och Iggelpiggel på släpet... I eftermiddag när vi kommer hem så tänkte vi gå ut och prova nya cykeln utomhus det kommer han att gilla för han cyklar hela tiden på dagis.

Trötta killen

 
I söndags åkte jag, Anton och farmor Jeanette till Sickla för att handla lite vårkläder till Anton. Han tyckte det va SUPERtrist och ville inte gå i några affärer så det blev en snabb visit. På vägen hem somnade han i bilen och sen när vi kom hem så somnade han om på soffan och sov i ca 3 timmar till... Det är inte vanligt när det gäller honom, antagligen behövde han ta igen all sömn han missar på nätterna för att han hostar så.

Ute och roar oss



  
Idag har vi inte gjort så mycket än så länge. Vi har varit ute en sväng och åkt bobbycar, gungat och målat lite på plattorna hemma på tomten. På eftermiddagen har jag ingen aning om vad vi ska hitta på vi går säkert ut igen och leker...

SOLIGT

 
Idag har det varit jätteskönt väder. Vi gick hem till Sandra och lekte på deras gård i ca 3 timmar. Vi åt lunch där också, vi grillade korv ute. När vi kom hem så gick vi direkt ut på tomten och städade, vi sopade plattorna, rensade gammalt ogräs, krattade lite och ställde fram utemöblerna. När vi var klara så åt vi lite frukt och satt en stund och ritade utomhus.

Hos Robin och leker



  
Idag har vi varit hos Sandra och hälsat på. Vi var ute på gården och lekte. Anton spelade innebandy med Robin och lekte med alla deras roliga stora bilar. Vi va där mellan 10.30 - 12.00 sen gick vi hem och åt lunch och efter lunchen åkte vi med farmor Jeanette till Rusta för att handla lite. Resten av dagen blir vi nog inne, kanske blir en lite sväng ute på tomten om vi vill ha frisk luft.

Vi är ute och leker



  
I tisdags ville Anton gå ut och prova sitt nya släp på Bobbycaren så det gjorde vi. Han körde i vattenpölar med den och lastade grus i släpet... Sen åkte vi lite rutchkana och gungade en del också. Det är så skönt att det börjar bli vår ute...

2års kalas idag igen



  
Idag hade vi kalas igen. Den här gången var det för Andreas sida av släkten. Det va farmor Jeanette, Sussi, Thomas och Mia och Janne och Sussie. Vi fick massa fina paket igen och Anton gillade sin fina Blixtentårta... Trevligt va det såklart och skönt väder med sol så Anton lekte ute på tomten en stund...

2års kalas idag



  
Idag har vi haft kalas för Anton och mig. Det va min sida av släkten som kom idag och det var min pappa och Raija och 2st av deras hundar, mamma och Tim, min mormor och morfar. Vi åt påsklunch och fikade. Vi fick massa paket och det va jättetrevligt!

Vi plockar Påskris

 
Igår var vi ute på en liten skogsutflykt och plockade påskris. Anton ville mest äta snö och is och hoppa i pölarna. Det va mysigt att vara i skogen en stund, det blir inte så mycket av det nu när vi inte har hund längre tyvärr.

GLAD PÅSK

 

                            GLAD PÅSK på er alla önskar Emelie, Anton och Andreas.

Älskar att måla och rita

 
Anton är inne i nån målarperiod. Han vill rita och måla säkert 20 gånger om dagen... Vi har redan målat i 3 omgångar nu på morgonen. Roligast tycker han att det är om man målar nåt åt han som han får färglägga.

Vi målar ägg

 
Dagen började med att vi gick till Öppna förskolan idag tillsammans med Oliver och hans mamma och lillebror. Vi va där mellan ca 9-11.30. När vi kom hem va det dags för lunch. Andreas åt lunch med Anton och jag åkte till Maxi för att handla lite med Jeanette. På eftermiddagen har vi roat oss med att måla ägg och imorn blir det en skogsutflykt för att plocka lite påskris... Skönt med långledigt!!

RSS 2.0