På leklandet



   
Idag har vi varit på leklandet i Tyresö. Anton provade det mesta som fanns där. Han åkte elbil en hel del och hoppade höjdhopp, byggde med stora klossar, åkte rutchkana, lekte med bilar och tågbana, sprang i hinderbanan och provade trampcykel. Han ville aldrig gå hem så vi va där i ca 4 timmar innan vi fick bestämma att det va dags att gå hem.

Julafton eftermiddag



  
Vi va hemma hos farmor och farfar vid ca 15.00 och då satt vi oss och tittade på Kalle Anka och drack glögg. Vid ca 17 kom tomten med lite paket och Anton var modig och pratade med tomten och gav till och med tomten en kram... Efter det öppnade vi paket och sen åt vi julmat och blev lika mätta som alltid! En trevlig jul med en trevlig familj :-) På kvällen spelade vi spel och fikade och ca klockan 22 ville Anton gå hem så då gjorde vi det. Tack för en trevlig julafton!

Julafton förmiddag



     
Vi vaknade vid ca 07.00 i morse och Anton visste att det va julafton idag och att tomten skulle komma. Så han har frågat flera gånger på morgonen efter paket. Klockan 9 väckte vi pappa Andreas så att han skulle få vara med och ge Anton hans stora morgonpaket. Anton blev överlycklig över att paketet va sååå stort och när han öppnade det blev han ännu mer överlycklig när han insåg att det va en bilbana med bilar till. Lyckan va total!!
Så från 9-11.30 lekte han med bilbanan sen va det dags för lunch.Senare ska vi hem till farmor och farfar för att fortsätta fira julafton...

Lilla julafton



   
I söndags kom min mamma, pappa och lillebror Tim för att fira jul med oss. Vi åt julmat öppnade paket och umgicks några timmar. Jättemysigt och kul. Anton älskar att få paket så han stormtrivdes...

Vi bakar igen

 Tipp tapp tipp tapp...

  
Andreas har varit hemma i helgen och vi har bakat en del. Igår så gjorde vi ett pepperkakshus som Anton fick pynta. Han tyckte det va jättekul och ville aldrig sluta. Och idag har vi bakat lite mer pepparkakor, men idag ville han mest smaka på degen hela tiden. Han fick välja kläder själv i morse och valde att vara tomte idag :-) Vi har även varit ute och åkt lite pulka och just nu är Andreas och Anton och tittar på hockey tillsammans med farmor Jeanette.

Vi bakar pepparkakor



  
Idag är vi hemma och är sjuka så vi passar på att baka pepparkakor. Anton tyckte det va jättekul och åt en hel del pepparkakor när vi va klara :-)

Ute i snön



  
Idag tog vi en promenad med pulkan till Antons farmor och farfar för att hjälpa dom att klä granen. Vi stannade ute en stund och lekte i snön innan vi gick in. Anton vadade omkring med snö upp till knäna... Jättekul hade vi.

Pyntat lilla granen


Ikväll har jag och Anton pyntat vår lilla gran, han hjälpte mig att hänga upp alla kulor och tyckte det va jättekul. Sen har han sjungt julsånger för mig nu på kvällen det va tipp tapp och hejsan hoppsan falle ralle ra, jättegulligt! Imorn tänkte vi ge oss ut i alls snö och åka pulka

RSS 2.0