Trevlig midsommar!!


Idag är det midsommarafton och vi ska ut på Brevik och fira det tillsammans med Andreas släkt. Det kommer bli trevligt och som tur är kommer det va strålande väder hela dagen... Glad midsommar på er alla!!

En liten utfykt



  
Idag har vi varit på en liten utfykt och provat 2st lekparker i Kärrtorp. Anton klättrade, åkte rutchkana, gungade men roligast av allt va en skateboardramp som han klättrade upp och ner i många gånger... Han är en riktig klätterapa.

Ute och leker

 
Idag har vi inte gjort så mycket än så länge. Vi har varit ute en stund på förmiddagen och lekt, vi gjorde sandkakor, åkte rutchkana och gungade... Skönt att få lite luft.

Djuraffären



  
Igår va jag och Anton till djuraffären en sväng för att titta på djuren... Det fanns riktiga Nemo fiskar där som han blev jätteförtjust i. Vi tittade även på massa fåglar, kaniner och marsvin. Vi bestämde oss för att köpa ett litet akvarium så nu är vi djurägare igen :-)

En ledig dag



  
Idag och imorn så är Antons dagis stängt så vi fick en kort vecka den här veckan, skönt. Idag har vi först varit på mitt jobb och lekt i ett par timmar efter det så åt vi lunch sen kom solen och värmen så då har vi badat och lekt på tomten resten av dagen.

Sommaravslutning



  
Idag har det varit sommaravslutning på Antons dagis, det va picknick vid Tyresö slott. Anton ville såklart inte äta nån picknick utan ville utforska området. Han klättrade i träd, sprang runt på de stora ängarna och lekte med barnen, brände hela benen på alla brännässlor och spelade fotboll. Det va mysigt. Direkt efter picknicken så åkte vi till mitt jobb för vi hade kvällsmöte där, det gick bra och Anton lekte med alla leksakerna medans vi pratade och möblerade om. Klockan 18.00 va mötet slut så då gick vi hem för att dricka välling och sova, 18.30 sov han...

Sveriges nationaldag



  
I helgen har min mamma varit och hälsat på oss, det va jättekul för både mig och Anton. Idag har det varit varmt och vi har varit på tomten nästan hela dagen och lekt. Anton har badat, åkt vattenrutchkana, kladdat med lera och vatten, vattnat blommorna, ritat teckningar, ja vi har gjort det mesta... En härlig och solig dag!

RSS 2.0