Framkallat foton

  
Har framkallat lite foton idag från Sagas första månader. Bland annat så gjorde jag de här tre fotona i förstoring och tänkte rama in dom och hänga i sovrummet, hoppas det blir fint.

Hos mormor Inger

 
     
Vi har varit i Hallstahammar de 5 senaste dagarna och hälsat på släkten. Det har varit jättetrevligt och vart fint och varmt väder.

Glada Saga

   
Saga är för det mesta fortfarande en glad tjej men hon har även börjat visa lite humör :-)

Min fina familj

 

Coola Anton

 
 Anton gillar att vara cool nu för tiden, han har kommit till den åldern nu när det är viktigt vad man har på sig och hur man ser ut...

Saga badar

 
 Saga har äntligen börjat gilla att bada....

Bumbostol

Saga har fått en Bumbostol av farmor. Den är jättebra och hon är supernöjd med den... Hon sitter nog snart lite bättre i den men hon är nöjd ändå, bara hon får vara med och titta på allt...
 
  Puss på dig syrran! Anton gillar verkligen sin lillasyster, han pussar och kramar och pratar med henne ofta. Han visar henne gärna saker också och berättar vad det är för nåt och vad man gör med den... Kul att lyssna på ibland då han pratar med henne som om hon vore lika gammal :-)

Saga skrattar och pratar

Saga är vaken mer nu och skrattar och pratar långa stunder ibland. Här sitter hon framför akvariet och tittar på fiskarna, det är väldigt kul!!

Anton cyklar

Äntligen är det fint väder och dom har sopat gatorna så Anton kan cykla igen. Här är vi på väg hem från dagis och ska äta mellanmål.

Anton i babygymet

Anton gillar Sagas babygym, kanske till och med mer än vad hon gör :-) Han lägger sig gärna där och leker med sakerna och lyssnar på musiken som spelas ur en av leksakerna. Min lilla prins!!!

Babysitter

 
 Saga gillar sin babysitter, hon vill helst inte ligga ner utan gillar att vara med och titta på allt. Hon har nu börjat försöka prata, det kommer inte så mycket ljud men ibland lyckas hon få fram lite joller....

RSS 2.0