Vi leker i tältet

 
Anton är sjuk igen, den här gången är det ögoninflammation. Idag har vi rensat lite i hans bokhylla. Det blev en hel påse med leksaker som vi ska ge till Antons dagis. Vi hittade även hans lilla tält när vi rensade så det har vi satt upp i vardagsrummet och han leker för fullt där i, han har plockat in ALLA sina bilar där...

Play-do deg

 
Idag på vägen hem från dagis så gick vi till affären för att köpa lite ingredienser till att göra en play-do deg. Vi köpte röd och grön karamellfärg också. Så nu har vi lekt med degen i över en timme och Anton ville aldrig sluta och va riktigt duktig på att använda både formarna och kaveln. Nu börjar det bli dags för ett bad och sen sova för Anton, efter det är det fredagsmys och Idol för mig och imorn ska vi på Öppet hus på Tyresö brandstation med Sandra och barnen.

Frisk igen



  

Anton är äntligen frisk igen, han hade feber hela förra veckan från lördag - fredag så det blev mycket filmtittande. I helgen har Andreas varit hemma och han och Anton va på Huddinge brandstation på Öppet hus och tittade på alla brandbilar. Jag passade på att åka till Maxi och handla mat medans dom roade sig. Idag på eftermiddagen har Sandra och barnen varit här en stund. Robin och Anton spelade dataspel, dom spelade Gissa bajset och Anton tyckte det va jättekul.

RSS 2.0