Tågresa till Hallsta



  
I helgen har jag och Anton åkt tåg till Hallsta för att hälsa på min mamma och pappa och resten av släkten. Anton tyckte det va spännande att åka tåg. Vi var förbi min moster och tittade på hennes hundvalpar och så kom min pappa och mormor förbi hemma hos min mamma och fikade en stund i lördags. Det va skönt med miljöombyte ett par dagar. Hoppas vi ses snart igen.

Vi målar...



  
Idag är vi hemma från dagis för Anton har sån hosta och har inte sovit på hela natten. Så idag tog vi fram målargrejerna för att roa oss en stund. Vi målade en fin tavla till pappa Andreas. Anton kom på att man kan göra handavtryck alldeles själv och även att man kan måla sig på kroppen... Det va kul att måla tyckte vi båda, mindre kul är det att städa efteråt.

Modellera



  
I helgen har vi lekt med modellera och ritat lite... Anton tyckte det va kul. Idag tyckte Anton att det va kul att komma till dagis, han sprang in och lekte och vinkade glatt hej då i morse, skönt. I helgen som kommer så ska vi till Hallsta och Eskilstuna för att hälsa på min mamma och pappa, det ska bli trevligt för det va länge sen vi va där.

Andreas har flyttat nu...

 
I fredags så flyttade Andreas till Kramfors för att utbilda sig till brandman, utbildningen håller på i 2 år så det kommer vara tomt här hemma på veckorna och vissa helger. Hoppas att han kommer trivas i sin nya lägenhet. Igår va Anton på utflykt med farmor och farfar och jag storstädade hela lägenheten och idag har han fått bada på morgonen och nu har vi ingen aning om vad vi ska göra...

Vintern håller i sig...

 
Idag har vi varit och åkt pulka med två stycken av Antons dagis kompisar, Oliver och Ebba. Det va kul... Vi har även klippt oss i veckan jag och Anton. Vi har även sålt bilen och Tjabo har det toppen i sitt nya hem. Han har gjort en besiktning nu och hans hjärta, lungor och leder va bra. Så nu ska vi bara skriva ägarbytespapper så är det klart sen... Antons nya hobby är nu att flytta runt alla köks stolar här hemma för att komma åt det han vill, det roligaste är att köra bilar på spisen.

Vi bygger med Duplo

 
Nu på morgonen har jag och Anton byggt med Duplo... Han har börjat att tycka att det är kul och får ihop några bitar. Allt vi bygger blir gargage för honom :-) Han verkligen älskar bilar i alla former...

Tjabo har flyttat :-(


Tjabo har provat på att bo hos en annan familj sen i fredags och det har gått jättebra. Jag pratade med Tjabos nya matte igår och hon ville jättegärna behålla honom, hon tycker att han är en toppenhund. Så nu väntar vi bara på att hon ska boka en tid för besiktning av hunden för att se så att det inte är nåt fel på honom och sen ska vi skriva papper om ägarbyte... Det är väldigt tomt här hemma utan honom :-(

Besök av Sandra och barnen

 
Igår hade vi besök av Sandra och hennes barn på förmiddagen. Det va full fart här hemma och dom lekte massor. Dom stannade även och åt lunch här, det blev pannkakor med sylt.. Julledigheten är snart slut och på fredag så ska Anton till dagis igen och jag ska jobba. Hoppas bara att han håller sig friskare den här terminen.

RSS 2.0