Pansarvagnen

 
Anton sitter och leker med sin pansarvagn som han fick av Patrik när han föddes. Han tycker den är jätterolig för den låter och blinkar. Han gillar allt som tutar och brummar och låter som bilar, typiskt killar.  Han är ganska grinig idag för han sover ju ALDRIG på nätterna. Han vaknar minst en gång i timmen och gnäller och grinar. Vi håller sakta men säkert på att bli smått galna här hemma. Det är frustrerande att aldrig få sova... Nån som har nåt förslag på vad man kan göra??????

Kommentarer
Postat av: gugge

Det låter farligt,om ni håller på att bli galna,då får jag väl hämta honom, annars försök att sjunga för honom, eller lite svag lugnande musik,nu låter jag som en pedagog. Hälsning gugge

2008-12-18 @ 12:05:46
Postat av: Emelie

Sjunga har vi provat, han blir bara piggare och skrattar. Ska prova lite tyst musik eller radio och se om det blir bättre...

2008-12-18 @ 12:41:50
URL: http://tovetrollet.blogg.se/
Postat av: Pappa/Morfar

Testa med att gå ut och gå med barnvagn när det är sängdags.



Musik är alltid bra. Kanske nåt instrumental lugn gitarrmusik, typ Janne Schaffer, han spelar jättefin gitarr med Björn J:son Lindh...ett tips. Skadar aldrig att testa.



Vi syns och hörs på söndag, utvilade hoppas jag

2008-12-18 @ 21:20:30
URL: http://smultronet.org
Postat av: Emelie

Ja jag har tänkt att tesat lite musik men vår cd-spelare har ballat ur :-( Ska skaffa oss en ny. Har hittat lite avslappningsmusik för barn, tänkte testa det, delfinsång, naturljud mm... Hoppas att det blir bättre snart.

2008-12-19 @ 12:54:41
URL: http://tovetrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0