Grötdags

 
Anton har ätit banangröt och blev ganska kladdig som vanligt... Idag har vi vart och köpt en ny gröt, Havregröt. Han har hittills bara ätit banangröt så vi får se om han gillar Havregröten han är ganska kräsen. Andreas har börjat på sitt nya jobb idag, han jobbar som servicetekniker på Dafo. Det är ett brandsäkerhetsföretag. Hoppas han kommer trivas, det ska bli skönt att han kommer jobba dag, han har ju jobbat natt de senaste 3 åren. Igår va vi och plockade svamp igen. Anton va hos farmor från ca 10-17. Det va kul att plocka svamp, blev ganska blöt och fick ont i fötterna efter att ha gått i ca 6 timmar men det gick bra ändå. Vi hittade massor med svamp, en hel stor korg och lite till...

Kommentarer
Postat av: Sussi

Farmor och Anton var och hälsade på oss igår och gladare unge får man leta efter. Han bara skrattar, hoppar och pratar. Pella och Mimmi tyckte att han är nog den gulligaste bebisen som finns (det tyckte nog Anton om dom också!!) Han är den enda som inte är rädd för vår galna hoppande, pussande hundvalp. Han drog han lite i öronen och så.

2008-09-22 @ 15:39:34
Postat av: Emelie

Ja jag hörde att dom va och hälsade på. Jeanette sa att Anton tyckte det va jättekul med Pella och Milo... Ja det är kul nu när han har blivit så glad, han skrattar åt allt och alla :-)

2008-09-22 @ 20:13:32
URL: http://tovetrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0