Kräk och massa grin i natt

 
Inatt har Anton inte mått så bra. Han ville inte somna med nappen utan tog ut den hela tiden och va orolig när han skulle sova för natten. Han sov ca en timme sen så flyttade jag över han i vår säng för han hostade så illa och jag tyckte han lät konstigt när han andades.... Han sov en stund i vår säng och vaknade sen och hade svårt att andas lät det som och sen så började han grina som om han hade jätteont och sen kräktes han. Vet inte vad det kan ha varit, kanske fiskbullarna med hummersåsen han fick till lunch, det va det enda annorlunda han fått på hela dagen. Sen har han sovit till och från hela natten och nu på morgonen märks det inte alls att han har vart dålig, skönt. Han leker med sina tuber som han älskar :-)

Kommentarer
Postat av: Pappa/Morfar

Att det aldrig får gå en längre tid innan det är dags igen. Måste vara tröttsamt, både gör Anton och dig. Men å andra sidan kommer han att ha ett enormt immunförsvar senare i livet kanske.



Ha en fortsatt bra dag



(jag väntar på svar från Westermo Teleindustri, det ska tydligen vara klart innan veckan är slut, så det är bara morgondagen kvar)

2009-02-19 @ 19:29:09
URL: http://smultronet.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0